16. lokakuuta 2016

Tuoretomaattikastike pastalle

Tällä viikolla Stollarimme on ollut erityisen kovalla käytöllä. Joka-aamuisten smoothieiden lisäksi Boss on nimittäin pyöräyttänyt mm. porkkanoista ja cashewpähkinöistä sekä tomaateista ja manteleista tuorekastikkeita pastalle. Minuuteissa valmistuvat, terveelliset ja ruokaisat kasviskastikkeet sekä ehdottoman laadukas pasta antavat arkeen mukavasti energiaa niin mielelle kuin kehollekin.

Tämä ohje on peräisin lähes sellaisenaan Glorian Ruoka & Viini -lehden Italia-teemanumerosta (7/2016). Puolitimme vain suolan määrän, koska raastoimme annosten päälle parmesanjuustoa. Perfect!


Tuoretomaattikastike pastalle
kastike:
2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
500 g kirsikkatomaatteja
100 g kuorellisia manteleita
2 rkl tomaattipureeta
1 tl chilihiutaleita
1 tl merisuolaa

400 g laadukasta spaghettia
tarjoiluun parmesanjuustoa

Surauta kastikkeen ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Keitä spaghetit al denteksi suolavedessä, kaada vesi pois ja sekoita kastike pastan joukkoon. Raasta annosten päälle parmesanjuustoa.

2 kommenttia:

  1. Tuoretomaattikastike on ihanaa! Teen vähän samanlaista usein,mutta enemmän sosemaista koostumukseltaan,ja vähemmän tuoretomaatteja,sen sijaan laitan itse puoliksi kuivaamiani kirsikkatomaatteja,.Manteleita en myöskään laita mutta lisääjn joskus cashewpähkinää.Tuo blenderinnne kuulostaa hyvältä vehjeeltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puoliksi kuivatut kirsikkatomaatit on superhyviä! Manteleita ei itsellekään olisi tullut mieleen käyttää, mutta oikein hyvin sopivat kastikkeeseen. Stollarista en luopuisi mistään hinnasta enää :)

      Poista