26. heinäkuuta 2013

Koskenlaskijan pekonipossutaskut

Mökkireissulta kulkeutui kotiin vajaa paketti koskenlaskijaa ja pekonia. Näsitä ideoimme pekonipossutaskut, jotka täytimme koskenlaskijalla ja timjamilla. Hyviä nyyttejä niistä tulikin, kannattaa kokeilla.

Pekonipossutaskut
300 g porsaan ulkofilettä
pari sentin paksuista siivua voimakasta koskenlaskijaa
8 siivua pekonia
timjamia
merisuolaa
mustapippuria
valkoviiniä
cocktailtikkuja

Leikkaa porsaan ulkofile neljään yhtäsuureen osaan. Leikkaa tämän jälkeen kukin siivu 3/4 auki, "taskuksi". Pidä tasku kiinni ja hakkaa pihvit varovasti ohuemmiksi. Laita pihvit marinoitumaan valkoviiniin, jonka sekaan on rouhittu suolaa ja mustapippuria.

Kuivaa marinoituneet pihvit ja täytä taskut puolikkaalla siivulla koskenlaskijaa. Lisää taskuun myös oksa-pari timjamia. Taita tasku kiinni ja kääri possun taskut pekonisiivuihin. Kiinnitä paketti cocktailtikuilla ja paista pannulla kypsäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti